Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Janssen Pharma, kort, omslag, poster

I det närmaste fria händer att ta fram idéer och illustrera: poster, omslag, inbjudningar och julkort. Målgrupperna varierar, julkort och poster till kunder, inbjudan till familjestöd samt bok till patienten, hens omgivning och familj.

Uppdragsgivare

Janssen Pharma AB

Kreativt område

Illustration

Teknik

Blandteknik

Uppdragstyp

Affisch, Bokomslag
I julnatten ser vi in genom fönstren på olika dekorationer och förberedelser inför julen.
Julkort med tema fönster. Utifrån genom snön ser man julaktiviteter i dom olika fönstren. Företagets symbol fungerar lite som julbock i fönstret med tomten.
En familj i soffan där den unge mannen är annorlunda i sin klädsel. De är omgivna av utbildare som skall hjälpa dom att fungera bättre tillsammans och förstå den unges dilemma. 
Inbjudan till utbildning i familjestöd
Julkort med en katt som slår efter ett snöre som virvlar vidare, som polkagrisrånder, kulans och paketets snöre, dekor till granen och slutar som rosett på företagets symboldjur.
Julkort för företaget. Vikt för att kunna stå. Första idéen var att göra det kvadratiskt men sådana kuvert skulle ha blivit för dyra.
Illustration med fem ryska dockor, användes till presentposters, kalender och reklam.  Bild för att illustrera hur den personligt anpassade doseringen förbättrade livskvalitén för patient.
Affisch med ryska dockor  med olika utvecklade mönsterytor
Pepparkaksgubbar och andra figurer med dekoration mot blå bakgrund med snö. I täten företagets symboldjur som pepparkaka.
Julkort med pepparkaksgubbar i parad, i slutet har företagets symboldjur också blivit en pepparkaka.
Omslag Minsta effektiva neurolleptika dos. Bok riktad till läkare och vårdgivare som beskriver vikten av individbaserade dosering av läkemedlet.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer