Sökhjälp

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

Grafisk profil Jobbprepp, ett arbetsmarknadsprojekt för gymnasieungdomar

”Jobbprepp” är ett Länsstyrelseprojekt på Värmdö som stöttar ungdomar på vägen mot en anställning efter avslutade gymnasiestudier. Jag har gjort den grafiska profilen samt grafisk form till filmer, mässmaterial, montrar, T-shirts. Även grafik/illustrationer och webben jobbprepp.nu. 

Uppdragsgivare

Jobbprepp (Värmdö församling, Frivilliga Familjehem på Värmdö och  och Värmdö kommun

Kreativt område

Grafisk form

Teknik

Digitalt

Uppdragstyp

Visuell ID/Grafisk Profil, Webbdesign
Den grafiska profilen till Jobbprepp går i grönt.  Grön är en färg som symboliserar det som växer och som ger hopp om liv, vilket behövs i detta projekt som stöttar ensamkommande ungdomar som kommit till Sverige utan familj och utan nätverk.
Den grafiska formen syns i de filmer vi har tagit fram till projektet – här en av slutplattorna till filmerna.
Youtubefilmer i arbetsmarknadsprojektet "Jobbprepp". Här möter man ungdomar från projektet och deras tankar om sin utbildning och framtid i Sverige. Jag har gjort slutredigering och grafisk profil och form till Jobbprepp.
Grafik till arbetsmarknadsprojektet Jobbprepp om vägen från tillfälligt uppehållstillstånd enligt NGL (Nya Gymnasielagen) och fram till ett eventuellt PUT, Permanent uppehållstillstånd.
Grafik till arbetsmarknadsprojektet Jobbprepp om framgångsfaktorer som ökar möjligheten för en ungdom med TUT (Tillfälligt uppehållstillstånd) enligt NGL (Nya Gymnasielagen) att få PUT, Permanent uppehållstillstånd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer