Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Advokaten, editorial illustration

Ai

Client

Advokatsamfundet

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Cover, Editorial

Technique

Mixed Media, Watercolor
Illustration till omslag till tidningen Advokaten. Illustrationen föreställer en robothand med en grupp människor i och en våg. Illustrationen är gjord i blandteknik, collage av teckning och akvarell. Färgerna är blå, grön, turkos, gulgrön. ai
Illustration till omslag till tidningen Advokaten. Illustrationen föreställer en robothand med en grupp människor i och en våg. Illustrationen är gjord i blandteknik, collage av teckning och akvarell. Färgerna är blå, grön, turkos, gulgrön.
Redaktionell illustration till Advokatsamfundets tidning Advokaten. Illustrationen är ett collage i blandteknik av teckning och akvarell som föreställer en åtalad man i domstol, robothand med domstolsklubba, paragraftecken, digital hjärna. Färgerna är blå, grön, gulgrön, turkos, gul.
Redaktionell illustration till Advokatsamfundets tidning Advokaten. Illustrationen är ett collage i blandteknik av teckning och akvarell som föreställer en Kvinna framför en dator, stad med höga hus och människor, cyklar och bil. Färgerna är blå, grön, gulgrön, turkos, gul.

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more