Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Psykologtidningen, editorial illustration

Various illustrations for Psykologtidningen

Client

Psykologtidningen

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Illustration, Editorial

Technique

Mixed Media, Watercolor
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man med ångest, nalle, boja, kedja, dator, hand, dator, barn, sex, pedofil. Färgerna är blå, rosa, orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man med ångest, psykolog, teerapi, dator, hand, telefon, sex, pedofil. Färgerna är blå, rosa, orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man som vittnar i en domstol, lagbok, paragraf, en som läser ett brev. Färgerna är blå, turkos och orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man som går i en korridor, media filmar. Färgerna är blå, turkos och orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en kvinna med utmattningssyndrom, stad, säng, yoga, skog, träning, medicin. Färgerna är lila, rosa, rost och orange.

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more