Sökhjälp

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Origo Stockholm, illustration

Illustrationer till Origo Stockholm som arbetar med att stötta unga som lever i en hederskultur.

Uppdragsgivare

Origo Stockholm

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell, Collage

Uppdragstyp

Läromedel, Redaktionellt
Illustration, collage med vattenfärg och teckning föreställande ungdom med kompisar och familj. Tjej som lever i hederskultur. I bilden syns telefon, fotboll, syskon, mamma, pappa, kärlek. Färgerna är lila, turkost och grönt.
Illustration, collage med vattenfärg och teckning föreställande ungdom med kompisar och familj. Kille som lever i hederskultur. I bilden syns syskon, mamma, pappa, kärlek. Färgerna är lila, turkost och grönt.
Illustration, collage med vattenfärg och teckning föreställande ungdom med kompisar och familj. Tjej som lever i hederskultur. I bilden syns kompisar, händer, mobiltelefon, öga. Färgerna är lila, turkost och grönt.
Illustration, collage med vattenfärg och teckning föreställande ungdom med kompisar och familj. Tjej som lever i hederskultur. I bilden syns familjer som skakar hand, bröllop, tvångsäktenskap. Färgerna är lila, turkost och grönt.
Illustration, collage med vattenfärg och teckning föreställande ungdom med kompisar och familj. Tjej som lever i hederskultur. I bilden syns män som viskar, säng, sex. Färgerna är lila, turkost och grönt.
Illustration, collage med vattenfärg och teckning föreställande ungdom med kompisar och familj. Tjej som lever i hederskultur. I bilden syns tjej som är utsatt för ryktesspridning. Färgerna är lila, turkost och grönt.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer