Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Bokillustration i tusch, fantasy

Illustrationer med tusch och stålstift, ur ungdomsboken ”Hästen från himlen”, skriven av Moa Mansén. Stabenfeldt, 2016.

Uppdragsgivare

Stabenfeldt

Kreativt område

Illustration

Teknik

Tusch

Uppdragstyp

Bokillustration, Fantasy
Tuschteckning av magisk häst i skogen, till barnboken "Hästen från himlen" av Moa Mansén. Bokillustration i tusch för barnböcker och ungdomsböcker med tema magi, magisk realism, äventyr, fantasy, spänning, vinter, djur, hästar och fantasi. Illustration för lågstadiet, mellanstadiet, 6-9 år eller 9-12 år. Tecknat med tusch och stålstift.
Häst, tuschteckning
Tuschteckning av flicka som tittar ut genom fönstret på norrsken, till barnboken "Hästen från himlen" av Moa Mansén. Bokillustration i tusch för barnböcker och ungdomsböcker med tema magi, magisk realism, äventyr, fantasy, spänning, vinter, djur, hästar och fantasi. Illustration för lågstadiet, mellanstadiet, 6-9 år eller 9-12 år. Tecknat med tusch och stålstift.
Norrsken, bokillustration i tusch
Tuschteckning av häst och föl, till barnboken "Hästen från himlen" av Moa Mansén. Bokillustration i tusch för barnböcker och ungdomsböcker med tema magi, magisk realism, äventyr, fantasy, spänning, vinter, djur, hästar och fantasi. Illustration för lågstadiet, mellanstadiet, 6-9 år eller 9-12 år. Tecknat med tusch och stålstift.
Häst och föl, bokillustration i tusch
Tuschteckning av ett skogsrå i en tjärn i skogen, till barnboken "Hästen från himlen" av Moa Mansén. Bokillustration i tusch för barnböcker och ungdomsböcker med tema magi, magisk realism, äventyr, fantasy, spänning, skog, folktro, väsen, övernaturligt, skogsfrun, sjörå och fantasi. Illustration för lågstadiet, mellanstadiet, 6-9 år eller 9-12 år. Tecknat med tusch och stålstift.
Skogsrå, bokillustration i tusch
Tuschteckning av en räv i skogen, till barnboken "Hästen från himlen" av Moa Mansén. Bokillustration i tusch för barnböcker och ungdomsböcker med tema magi, magisk realism, äventyr, fantasy, spänning, djur, rävar och fantasi. Illustration för lågstadiet, mellanstadiet, 6-9 år eller 9-12 år. Tecknat med tusch och stålstift.
Räv, bokillustration i tusch

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer