Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Consolis, Cirkulär infografisk isometrisk illustration 

Illustrerat cirkeldiagram som visar Consolis värdekedja; från diskussioner med kund till innovation och design, till ansvarsfull materialförsörjning, tillverkning, transporter, konstruktion av byggnader och ett hållbart, grönt samhälle. 

Uppdragsgivare

Consolis

Kreativt område

Illustration

Teknik

3D, Vektor

Uppdragstyp

Infografik, Reklam
Illustrerat cirkeldiagram / tårtdiagram som visar Consolis värdekedja från diskussioner med kund till innovation och design till ansvarsfull materialförsörjning, tillverkning, transporter, konstruktion av byggnader till ett hållbart samhälle. Consolis är ledande i Europa inom prefabricerade betonglösningar för bygg- och energisektorn. Med 8 000 anställda och 20 företag i 17 länder förser de arkitekter, byggföretag och samhällsbyggare med smarta, hållbara och högkonstruerade förgjutna element, vilket gör det möjligt för dem att skapa vackra hem, kontor, universitet, sjukhus, arenor, köpcentra, landmärken byggnader, flygplatser och infrastruktur. Illustrationsdelarna / tårtbitarna fungerar som fristående illustrationer eller kan visas tillsammans som ett diagram och kan skalas till valfri storlek utan förvrängning. 
innovation and design. Denna illustration visar innovation och design. En vy inuti Consolis designavdelning. Designteamets ingenjörer har ett nära samarbete med arkitekten och byggherren. CAD-ritningar och grafer på skärmarna.
Responsible Material Sourcing. Visar ett landskap med ett stenbrott eller dagbrott där sand och sten grävs upp från marken. Verksamheten är reglerad för att minska miljöpåverkan så hälften av kakan är grön natur.
Industriel produktion. En förenklad sprängskiss av en Consolisfabrik som visar tillverkningen av företagets Green Spine Line; färdigjutna plankor, paneler och väggar av cement (De färdiga produkterna har Consolis Green spine line-linjer utritade). De grundläggande stegen i produktionen av väggar kan ses i illustrationen, ihopmonterade stålburar som bas, cement hälls i formar byggda av trä och en noggrann slipning efteråt. Slutprodukterna transporteras till nästa illustrationsdel.
Green Spine Line. En byggarbetsplats med några av företagets Green Spine line produkter i förgrunden. Hela illustrationsdelen är ritad med företagets Green Spine Line profil-linjer.  
Sustainable Buildings. Delen visar en karta över det hållbara samhället med några landmärken byggda av Consolis i bakgrunden; Arlanda flygplats kontrolltorn (S), Moesgaard Museum (DK), Steigenberger Alsik Hotel (DK) och Stadion Gdańsk (PL). 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer