Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Författarscen Bodafors, grafisk form och illustration

Grafisk form och illustration för Författarscen Bodafors premiärsäsong 2022. Ett program med fyra inbjudna författare under Kulturgatans sommarsäsong. Önskemålen var ett enkelt tydligt uttryck med fokus på den unika möbelfabriksbyggnaden som evenemangen skulle äga rum i. Den grova/rufsiga stilen i ritningen är en blinkning till den orörda gamla fabriksmiljön och bildar samtidigt en kontrast till porträtten.

Uppdragsgivare

Kulturgatan AB

Kreativt område

Grafisk form

Teknik

Blyerts, Digitalt

Uppdragstyp

Affisch, Visuell ID/Grafisk Profil
Affisch till Författarscen Bodafors 2022. Illustration och grafisk form
Affisch, Författarscen Bodafors 2022. Den grova fabriksmiljön som kontrast till de skarpa författarporträtten, precis som i verkligheten.
Framsida A5-kort, som delades ut som reklam inför Författarscen Bodafors. Fabriksmiljön hade stått orörd i många år. Efter en grundläggande renovering av bottenvåningen kunde Författarscen få sin premiär sommaren 2022. Den grafiska formen är också skapad med tanke på att satsningen (förhoppningsvis) kommer att utvecklas under de kommande åren och så även det visuella/grafiska språket.
Önskemålet var en enkel tydlig visuell kommunikation kring Författarscen, men med fokus på fabriksbyggnaden som gör evenemanget unikt.
Jan Guillou var en av de fyra inbjudna författarna under premiärsäsongen. Detta formatet skapades för ett inlägg på Kulturgatans instagram.
Ulrika Knutson var en av de inbjudna författarna till Kulturgatans Författarscen 2022. Detta formatet skapades för ett inlägg på Kulturgatans instagram.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer