Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Göteborg mot rasism, illustration

Illustrationer till Göteborg stads arbete mot rasism.

Uppdragsgivare

Göteborg Stad

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell, Blandteknik, Collage

Uppdragstyp

Affisch, Redaktionellt
Illustration till Göteborgs stad. Bilden är ett collage av teckning och akvarell och föreställer en svart mamma med barn, katt, hand, skrivblock, byggnader från Göteborg, homosexuellt par, pilar med orden förebygger, inkluderar, agerar. Illustrationen är i färgerna, blå, turkos, lila, rosa.
Illustration till Göteborgs stads läromedel mot rasism. Bilden är ett collage av teckning och akvarell och föreställer peersoner som utsätts för rasism,  Illustrationen är i färgerna, blå, grön, röd, turkos, lila, rosa.
Illustration till läromedel, Göteborgs stad mot rasism. Bilden är ett collage av teckning och akvarell och föreställer en lärare och elever,  Illustrationen är i färgerna, blå, turkos, lila, rosa.
Illustration till Göteborgs stad mot rasism. Bilden är ett collage av teckning och akvarell och föreställer en same, jude, rom, davisdsrjärna, religion, muslim.  Illustrationen är i färgerna, blå, grön, röd, turkos, lila, rosa.
Illustration till Göteborgs stad mot rasism. Bilden är ett collage av teckning och akvarell och föreställer en mamma med barn, hund, spårvagn, människor med olika ursprung. Illustrationen är i färgerna, blå, turkos, lila, rosa.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer