Sökhjälp

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

Digital Design SKB | Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Med över 90 000 medlemmar och ett brett utbud av tjänster behöver bostadsföreningen SKB en webbplats i toppklass. Vi på Transfer Studio ansvarade för UX/UI – användarupplevelsen och användargränssnittet – för att säkerställa att den nya sajten var så tillgänglig, effektiv och skalbar som möjligt.

Uppdragsgivare

SKB -Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Kreativt område

Animation, Grafisk form, Illustration

Teknik

Digitalt

Uppdragstyp

Visuell ID/Grafisk Profil, Webbdesign
Med över 90 000 medlemmar och ett brett utbud av tjänster behöver SKB en webbplats i toppklass. 
Efter en omfattande analysprocess levererade vi en gedigen, tillgänglig och mänsklig användarupplevelse och gränssnittslösning. Eftersom alla prioriterade tjänster nu är lättillgängliga online har vår kund SKB minskat kostnaderna för service och underhåll av fastigheterna betydligt.
En specialritad samling ikoner togs fram som en del av den grafiska identiteten.
Dessutom levererade vi en omfattande samling ikoner för att gå på deras byggnader och förbättrade digitala tjänster, till exempel boendes tillval för sina lägenheter, bokningar och kundservice. Resultatet blev ett stort antal stiliserade illustrationer som visar de olika kvarteren, tjänster de erbjuder och de många serviceanställda de har, med en tillgänglig, lekfull och effektiv ton.
Den ikonografiska stil vi utvecklat har sedermera även integrerats i företagets självaste identitet och tillämpas på alla typer av varumärkesbärare, såsom anslag, skyltar och informationstavlor vid sina många kvarter.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer