Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Katalogrelease för Illustratörcentrums senaste katalog, tillsammans med Seriefest i Väst 2024

Katalogrelease i Göteborg 25 oktober

Kom och fira nytryckta Swedish Illustrators & Graphic Designers 2025 med oss!

Välkommen till Skeppet GBG kl 17:00 den 25 oktober. Här inleder Illustratörcentrum evenemanget Seriefesten med en festlig katalogrelease av den senaste årgången av vår prisbelönta portfoliokatalog. Mingla och skaffa ett kostnadsfritt ex av katalogen. Vi kommer att ha ett begränsat antal på plats, först till kvarn!

Efter releasen kan du med fördel stanna kvar och ta del av övriga programpunkter – det blir trendspaningar i branschen, akademiska vinklar på gamla Starlet-serier och det legendariska förlaget Epix. Dessutom aktuell satir och samtal med både rising stars och etablerade fixstjärnor på den svenska seriehimlen.

Seriefesten är en del av festivalen Seriefest i Väst samt Kulturnatta. Du är välkommen att droppa in utan föranmälan eller inträde.

Hela festivalen Seriefest i Väst arrangeras 24-26 oktober. Utöver festen bjuds det på ett späckat program med workshops, föreläsningar och utställningar. Se hela programmet hos Seriefrämjandet.

Hanna Fideli Nordqvist har designat omslaget till den nya katalogen. Här kan du läsa mer om Hanna och hennes arbete med katalogen.

Swedish Illustrators & Graphic Designers

I katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers hittar du några av Sveriges främsta illustratörer, grafiska formgivare, serietecknare och animatörer.

Katalogen är utformad som ett inspirerande verktyg för dig att hitta professionella kreatörer för olika uppdrag och behov. Den har en tydlig indelning i olika kreativa områden så att du lätt hittar den frilansare du söker.

Är du en regelbunden beställare av bild- och formtjänster? Då kan vi skicka dig en kostnadsfri katalog. Beställ din katalog här.

Publicerat 23 september 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer