Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Inspelad föreläsning

Samtal om infografik med Sara Gelfgren

Hur gör man komplex information förståelig och tillgänglig med bilden som verktyg?

Sara Gelfgren har tio års erfarenheter som illustratör i London, där hon bott sedan 2006. Hon började sin karriär som frilansare och har arbetat med projekt för bland annat Google, Thames & Hudson och Bokförlaget Max Ström. Hon har även jobbat som visualiserare för Scriberia, en roll som innebar att illustrera live på konferenser runt om i Storbritannien och Europa. Hon skapade även infografik och illustrationer för animation. De senaste tre åren har hon varit heltidsanställd på förlaget Raconteur, där hon ansvarar för allt illustrerat material. Hon har en stark tro på att illustration kan göra komplex information mer engagerande och tillgänglig - och där ligger även hennes främsta intresse som illustratör."

Torsdagen den 18/11 bjöd Svenska Tecknare väst, Illustratörcentrum Väst och Göteborgs Bildverkstad in Illustratören Sara Gelfgren till att hålla en föreläsning om sitt arbete med fokus på infografik och hur man som illustratör kan göra komplex information förståelig och tillgänglig med bilden som verktyg.

Föreläsningen leds av Lina Schnaufer representant för Illustratörcentrum väst och Amanda Hoffner representant för svenska tecknare väst. Föreläsningen avlutas med en frågestund.

Nu kan du ta del av föreläsningen på Vimeo här:

https://vimeo.com/648491269

Lösenord: Infografik

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer