Sökhjälp

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Swedish Illustrators & Graphic Designers 2023, foto By Wind

Anmäl dig till katalogen

Vill du synas i vår nästa katalog? Anmälan är öppen till och med 4 april!

Katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers 2024 marknadsförs rikstäckande och skickas kostnadsfritt ut till tusentals beställare av bild- och formtjänster i hela landet. Mottagarna finns på myndigheter, företag, byråer inom alla branscher. Vid medverkan får du ett eget uppslag i katalogen där du presenterar dina kompetenser för potentiella uppdragsgivare. Medverkan innebär att du når ut i en unik marknadsföringskanal.

Anmälan för att medverka med ett uppslag är bindande och kostar 1 600 kr exkl. moms. (totalt 2 000 kr). Fakturan kommer när katalogen är tryckt och klar i september. Du som medverkar får ett exemplar av katalogen skickat till dig.

Instruktioner inför anmälan

Anmälan och inlämning av allt katalogmaterial sker digitalt, här på medlemssidorna. Du behöver vara inloggad för att kunna anmäla och lämna in material. Inför varje deadline kommer vi att skicka ut påminnelser via e-post.

Du som medverkar skapar själv en pdf för ditt uppslag med hjälp av de mallar och instruktioner vi tillhandahåller direkt efter anmälan. Vi kommer utifrån det skapa ett korrektur som du kommer att få granska.

Mander gör omslaget till Swedish Illustrators & Graphic Designers 2024

Martin ”Mander” Ander (f.1976) är illustratör, formgivare och konstnär som arbetar från Stockholm och Sörmland. Mander är bäst känd för sin affischkonst och för sitt arbete mot skateboard, mode och musikindustrin, i det sistnämnda har han jobbat med svenska storheter som Fever Ray, Håkan Hellström och Graveyard men även med internationella akter som Pearl Jam, Pixies och KRS-ONE och Danko Jones. Martin har blivit uppmärksammad både i Sverige och internationellt för sina egendesignade texter och sin maximalistiska bildvärld. Mander är även medlem i Illustratörcentrum.

Viktiga datum att hålla reda på

  • 3 april – Anmälan för katalogmedverkan stänger (förlängd deadline)
  • 17 april – Deadline för inlämning av ditt kataloguppslag
  • 15 maj – Korrektur klart för din granskning
  • 30 maj – Deadline för godkännande av ditt korrektur

Katalogen trycks i september och i samband med det fakturerar vi för medverkan. Medverkandeex skickas till dig i oktober.

Kontakt och frågor

Har du frågor om katalogen? Ring oss eller mejla till [email protected]

Publicerat 27 februari 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer