Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Blond kvinna med svart topp står vid en bokhylla
Lisa Engström, foto: Märta Thisner

Avtal & arvodesföreläsning med Lisa Engström

Nu finns den uppskattade föreläsningen med Lisa Engström tillgänglig igen! Föreläsningen är tillgänglig till och med den 29 februari 2024.

I februari 2021 välkomnades Illustratörcentrums medlemmar till en online-föreläsning med arvodesrådgivaren Lisa Engström.

Föreläsningen är lika aktuell då som nu. Lisa pratade om vad du som illustratör ska tänka på från att du får din förfrågan till överenskommelse med kunden och sådant som ska stå angivet när du skriver din offert. Kort sagt vilka frågor du bör ha svar på för att lättast kunna kunna göra din prisuppskattning till hur du bäst förhandlar om ditt arvode.

Föreläsare Lisa Engström arbetar idag som förmedlare på Illustratörcentrum samt med arvodesrådgivning hos Svenska Tecknare och Svenska Fotografers Förbund.

Ni kan nu än en gång ta del av föreläsningen på Vimeo här:

https://vimeo.com/illustratorcentrum/avtal-arvode

Lösenord: Arvode


I denna föreläsning ligger fokus på illustration. Det finns även en separat föreläsning med inriktning på grafisk form. Även den finns tillgänglig att se fram till och med den 29 februari 2024.

För att se föreläsningen inriktad grafisk form klicka på länken: https://vimeo.com/illustratorcentrum/avtalgf och ange samma lösenord som ovan: Arvode.

Publicerat 4 oktober 2022

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer