Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Inspelad föreläsning

kvinna i svart-vitt och illustration med glödlampor
Susanne Fessé, Illustration: Nikki Schmidt

Se föreläsningen Att skriva ansökan till ett bild- eller formprojekt

Den 17 augusti återkom Susanne Fessé med sin uppskattade föreläsning om hur du ansöker om projektstöd från Konstnärsnämnden, kommun och landsting eller privata stiftelser. Nu har du chans att se den i efterhand!

Syftet med föreläsningen var att deltagarna ska få förståelse kring formerna för innehållet av en ansökan, och praktiska råd för hur man kan genomföra arbetet med att skriva en projekttext, biografisk text, tidsplan samt CV och budget.

Susanne Fessé är konsthistoriker och curator. Föreläsningen arrangerades av Illustratörcentrum tillsammans med Centrum för fotografi och Konsthantverkcentrum, med stöd av Region Stockholm.

Klicka här för att se föreläsningen i efterhand. Videon finns tillgänglig till kl 12:00 den 1 september.

Uppföljande workshop 31 augusti

För den som har tagit del av föreläsningen arrangeras en uppföljande workshop den 31 augusti 15.00-17.00. Där kan du få individuell feedback på en egen projektansökan via gruppsamtal på Zoom. Det finns ett begränsat antal platser.

Material som deltagare vill ha feedback på skickas till Susanne Fesse på [email protected] 2 dygn innan som en PDF som du döpt till ditt namn och IC, tex ”FörnamnEfternamn-IC.pdf”. Viktigt att du som deltagare framhåller vilken del du vill ha feedback på, till ex cv, budget, kortare text-och bildurval etc.

Datum feedback i grupp: onsdag 31 augusti
Inlämning av text: måndag 29 augusti kl 17. Tidigare lämning går självklart bra.
Tid: 15.00-17.00
Plats: Zoom, länk skickas ut till anmälda
Antal platser: 10

Anmälan: Obs! För att anmäla dig till feedbacken behöver du ha gått på föreläsningen ”Att skriv en ansökan till ett bild- och formprojekt”. Vid fler anmälda tillämpas lottning.
Anmäl till [email protected] senast den 22 augusti 2022.
Skriv att anmälan gäller workshop.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer