Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Utlysning för medlemmar

illustrerat porträtt av bildskapare
Illustration: Tania Yakunova

Gör din röst hörd – EiF Survey

Uppmaning till alla illustratörer som bor i Europa! Hur kan vi på bästa sätt stödja din karriär och utveckla vår bransch till det bättre?

Gör din röst hörd - enkätundersökningen är öppen 8 november - 6 december 2022. Obs! förlängd till 13 december.

European Illustrators Forum, som Illustratörcentrum är medlemmar i, genomför en stor nationsöverskridande undersökning för att bättre förstå möjligheterna och utmaningarna inom den europeiska illustrationssektorn idag.

Vad är syftet med undersökningen?

Specifikt vill vi kartlägga mångfalden i gruppen professionella illustratörer, se över ekonomiska inkomstskillnader mellan de olika länderna och förstå hur vi bäst kan verka för underrepresenterade minoritetsgrupper inom illustrationsbranschen.

Vad händer sedan?

Enkätsvaren kommer att resultera i data och statistik som kan användas av EIF för att identifiera nyckelprioriteringar och bidra med viktiga underlag vid samråd med statliga aktörer. Resultaten kommer också att hjälpa EIF att utveckla initiativ som kan stödja en bredare grupp illustratörer att bygga en framgångsrik och hållbar karriär.

Vi ber alla illustratörer som är bosatta i Europa att fylla i den här korta undersökningen och dela den med sina nätverk! Alla svar kommer att vara anonyma och konfidentiella. Tack för ditt samarbete.

Hur svarar jag på enkäten?

Klicka här för att fylla i enkäten (det tar mellan 5 - 10 minuter):

Alla dina svar kommer att vara anonyma och konfidentiella.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer