Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Utlysning för medlemmar

tre personer står och pratar

Gratis korttidskontrakt ateljé med sjöutsikt (Haninge kommun)

Gratis korttidskontrakt på 338 oömma kvadratmeter ateljé/produktionslokaler med snickeri och sjöutsikt i Handenterminalen i Haninge.

Utlysningen riktar sig till kulturarbetare, konstnärer, aktörer inom de kulturella och kreativa näringarna, enskilda utövare, grupper, produktionskollektiv, avgångselever från konstutbildningar, sociala entreprenörer, föreningar och andra som arbetar inom fältet för kultur, konst och sociala innovationer.

"Vi söker de kreatörer som ser en möjlighet i att under en kortare period ha gratis tillgång till produktionslokal. Det är inte ett krav, men vi ser positivt på aktörer som på olika sätt också vill använda sig av möjligheterna till samspel med andra verksamheter som vill tillgängliggöra, demokratisera och ge liv till platser där människor passerar i sina vardagsliv."

Visning av lokal: Sker mot anmälan till goran.lidbrink@haninge.se onsdag 10 augusti kl 16.00 samt torsdag 11 aug kl 16.00.

Ansökan: Är öppen mellan 21 juni - 15 augusti 2022 - anmäl intresse för ateljéplats via Haninge kommuns annons.

Frågor om utlysningen besvaras av Göran Lidbrink, Haninge kommun, goran.lidbrink@haninge.se eller Philippa Staffas, Centrum för AMP/Haninge entré philippa.staffas@haningeentre.se

För mer information och ansökan besök: https://haninge.varbi.com/what:job/jobID:515248/where:36/?fbclid=IwAR1sFd92LxxXIMZyTi-2vqjHAASI5vfty7DjBxdfJ59K0NQqkJFVkIQ5VZ4

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer