Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Formcenter ADA Göteborg

Illustratörcentrums nya mötesplats i Göteborg

I augusti öppnas dörrarna till Illustratörcentrums nya lokal i Göteborg Formcenter Väst, lokalen tillhandahålls av ADA. Illustratörcentrum kommer att dela lokalen med bland andra Svensk Form, Svenska Tecknare och Konsthantverkscentrum.

Adress:
Formcenter Väst
Våghuset, Masthamnsgatan 3, Göteborg

Vi håller just nu på att planera för alla kommande aktiviteter, mer information kommer efter semestrarna.

Lämna bidrag till invigningsutställning på Formcentret!

16:00 den 31:e augusti är det inflyttningsfest då branschförbund, organisationer och utbildningar inom arkitektur, mode, design, konsthantverk och foto inviger en ny gemensam lokal vid Våghuset på Masthamnsgatan 5 i Göteborg.

Därför bjuder ADA in er kreatörer att delta i invigningsutställningen, Början på något nytt, som inlederverksamheten. Syftet är att lyfta formområdets bredd, enskilda yrkesutövare, gemenskap, samt att markera just början på något nytt, i vår gemensamma lokal - men tänk gärna större kanske är det hela världen som står inför början på något nytt.

Bidraget lämnas in den 14:e augusti mellan kl 15-18, Masthamnsgatan 3, Göteborg. Utställningen pågår mellan 31:e augusti och 13:e september. De objekt som ställs ut kan säljas av upphovspersonen, som i så fall behåller alla pengar. En generös jury avgör vilka objekt som kommer ställas ut.

Läs mer: https://www.adasweden.se/.../lamna-bidrag-till...

Vi hoppas att vi ses där i augusti!

Publicerat 8 augusti 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer