Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Illustration Erica Jacobson för fackförbundet ST på temat starka tillsammans.

Kallelse till Illustratörcentrums årsmöte

Onsdagen den 26 april är det dags för Illustratörcentrums årsmöte. Detta hålls återigen digitalt för att tillgängliggöra mötet för så många medlemmar som möjligt över hela landet. Vi välkomnar alla att engagera sig och ställa frågor till styrelsen och verksamhetsledare som är på plats.

Årsmötet är Illustratörcentrums högsta beslutande organ. Under årsmötet kommer budget och verksamhetsplan för 2023 presenteras, en tillbakablick från föregående år ges i verksamhetsberättelsen för 2022 och val kommer att förrättas gällande ledamöter i styrelsen, valberedning och medlemsrevisor.

ANMÄLAN OCH INFORMATION

Datum och tid: Onsdagen den 26 april kl 11.00 - 12.00.
Tänk på att närvara lite innan mötet och att du är uppkopplad vid den avsatta tidpunkten.

Anmälan: Anmäl deltagande via e-post [email protected] eller ring 08-702 14 05. Anmäl dig senast dagen 25 april 2023. Vi skickar sedan ut länk till mötet som kommer ske digitalt via Zoom.

Program:
kl. 11.00–12.00 Årsmöte (sker digitalt), enligt dagordning.
Endast för medlemmar i Illustratörcentrum. 

Förberedelser: Se bifogad dagordning. Verksamhetsplan och budget för 2023 samt Verksamhetsberättelse 2022 finns tillgängliga nedan. Hör av dig till kansliet via e-post [email protected] om du vill att vi skickar handlingarna via post eller e-post. 

Varmt välkomna!
/Illustratörcentrum

Publicerat 29 mars 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer