Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Vektorillustration till fackförbundet Vision. Collage av en arbetsplats. Människor som hälsar, pratar, fikar och sitter i möte. 
Illustration: Maja Modén, för fackförbundet Vision

Kallelse till Illustratörcentrums årsmöte 2024

Välkommen till årsmötet måndagen den 29 april! I samband med mötet presenteras kartläggningsprojektet Branschbarometerns spännande trender och spaningar om uppdragsgivare och medlemmars förutsättningar.

Årsmötet är föreningen Illustratörcentrums högsta beslutande organ. Vi välkomnar alla att engagera sig och ställa frågor till styrelsen och verksamhetsledare som är på plats. Under årsmötet kommer budget och verksamhetsplan för 2024 att presenteras, en tillbakablick från föregående år ges i verksamhetsberättelsen för 2023 och val kommer att förrättas gällande ledamöter i styrelsen, valberedning och medlemsrevisor.

Dessutom blir det branschspaningar! Under 2023 genomförde Illustratörcentrum Branschbarometern, en omfattande undersökning som kartlagt trender och attityder hos beställare av bild- och formtjänster. Kl 13:00-13:30 presenterar föreningens tillförordnade verksamhetsledare Valeria Hedman de matnyttigaste fynden och spaningarna. Anslut till mötet och lär dig mer om vilka beställarbranscher som sticker ut och vad de beställer, topp 3 trender och hur vi håller ögonen på beställare i utlandet.

Mötet sker digitalt via Zoom för att tillgängliggöra det för så många medlemmar som möjligt.

Anmälan och information

Datum: måndag den 29 april, kl 13:00 - 15:00. Möteslänk skickas till anmälda medlemmar timmarna innan mötet. Koppla upp och anslut dig till mötet innan dess starttid.

Program: presentation av Branschbarometern kl 13.00 - 13:30, årsmöte kl 13:30 - 15.00.

Anmälan: Anmäl deltagande genom att skriva till arsmote2024@illustratorcentrum.se senast 29 april kl 9:00. Under förmiddagen innan mötet skickar vi ut länken till videomötet.

Förberedelser: redan nu kan du ta del av dagordning och motioner. Verksamhetsberättelse 2023 och Verksamhetsplan 2024 kommer att tillgängliggöras här inom kort.

Uppdrag: Är du nyfiken på hur föreningen fungerar och kan förbättras, vill du planera medlemsaktiviteter eller knyta nätverk med andra aktörer som främjar kulturella och kreativa branscher? Vi söker dig som vill utveckla Illustratörcentrum från en förtroendepost eller i ett medlemsuppdrag.

Varmt välkommen den 29 april!

Publicerat 11 april 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer