Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Aktuellt

Text Möt Anna Mighetto och Sepidar Hosseini

Lunchföreläsning Malmö 29/9

Möt: Anna Mighetto och Sepidar Hosseini — med röster från två håll

En lunchföreläsning med efterföljande samtal kring beställarens roll, leverantörens perspektiv, gemensamma processer och olika förväntningar.

Få uppdrag och ge uppdrag, mer eller mindre lyckade samarbete, offentlig sektor vs privat marknad. Vi bjuder på en lättare vego-lunch. Föreläsningen kostar ingenting, men ”först till kvarn”–principen gäller då vi har begränsat antal platser, osa senast den 27/9 till [email protected]

Sepidar Hosseini är en multidisciplinär grafisk designer, illustratör och bildkonstnär baserad i Stockholm. Hon har
genom åren arbetat med en bred variation av uppdrag från såväl kulturområde som kommersiell marknad och egeninitierade projekt. Exempelvis BILD-ning — en ”normkreativ” forskningsplattform och podcast som lyfter fram en samtida kritisk bild om kommunikation i Sverige.


Anna Mighetto är en mångfacetterad kvinna som är vd på ”Where is my pony”, en kommunikations- och designbyrå i Göteborg. Hon arbetar i huvudsak med strategisk marknadsföring och kommunikation med inriktning på utveckling och förändring. Mighetto har lång erfarenhet som köpare av kommunikationstjänster inom offentlig verksamhet, som tidigare chef på Kultur- och ritidsförvaltningen i Alingsås och Kommunikationsansvarig på Världskulturmuseet.


11.30 Anna Mighetto — om att vara beställare av uppdrag inom grafisk form och illustration

12.00 Sepidar Hosseini — om att vara leverantör av grafisk form & illustration

12.30 Öppet samtal med gäster och publik

Seminariet arrangeras av Svenska Tecknare och Illustratörcentrum.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer