Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
porträtt av man med illustrationer so bakgrund
Mander, foto: Fredrik Sederholm

Mander gör omslaget till Swedish Illustrators & Graphic Designers 2024!

Nu är det klart att årets upplaga av Swedish Illustrators &  Graphic Designers kommer att få sin signaturdesign av Mander.

Martin ”Mander” Ander (f. 1976) är Illustratör, formgivare och konstnär som arbetar från Stockholm och Sörmland. Mander är bäst känd för sin affischkonst och för sitt arbete mot skateboard, mode och musikindustrin, i det sistnämnda har han jobbat med både svenska storheter som Fever Ray, Håkan Hellström och Graveyard men även med internationella akter som Pearl Jam, Pixies och KRS-ONE och Danko Jones. Martin har blivit uppmärksammad både i Sverige och internationellt för sina egendesignade texter och sin maximalistiska bildvärld. Mander är även medlem i Illustratörcentrum.

Den nya katalogen släpps under september 2023 och börjar skickas ut till beställare av visuell kommunikation i början oktober 2023.

Swedish Illustrators & Graphic Designers

I katalogen Swedish Illustrators & Graphic Designers hittar du några av Sveriges främsta illustratörer, grafiska formgivare, serietecknare och animatörer.

Katalogen är utformad som ett inspirerande verktyg för att hitta kreatörer för olika uppdrag. Den har en tydlig indelning i olika kreativa områden så att du lätt hittar den frilansare du söker.

Är du beställare? Kontakta oss för att säkerställa att du finns med på vår utskickslista för hösten 2023. Så skickar vi ett exemplar kostnadsfritt till ditt företag eller din organisation i början av oktober.

Publicerat 25 augusti 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer