Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Aktuellt

Foto: Märta Thisner/privat

Möt våra två nya medarbetare

Lisa Engström – ny förmedlare

Vår nya förmedlare heter Lisa Engström, och hon kommer att jobba med vår uppsökande verksamhet med inriktning mot bild- och formbeställning. Hon kommer också att jobba med vår beställarguide som vi lanserar i vår.

Lisa är utbildad bildpedagog på Konstfack och har de senaste 14 åren verkat som agent och representant för illustratörer, grafiska formgivare och fotografer, både anställd på agentur och i egen regi. I drygt ett år har Lisa arbetat parallellt som arvodesrådgivare åt Svenska Tecknares och Svenska Fotografers Förbunds medlemmar, något som hon kommer att kombinera med sin roll som förmedlare på Illustratörcentrum.

Lisa Engström, ny förmedlare på Illustratörcentrum. Foto: Märta Thisner.

Iso Lindh – ny medlemskoordinator

Vi har också en ny medlemskoordinator, Iso Lindh, som hjälper till med allt från webbsupport, kursadministration till kataloginlämningar och produktion av katalogen. Iso har tidigare arbetat som marknadsförare på tidningen Arbetaren och haft ett mångårigt ideellt engagemang i serietecknarnätverket Dotterbolaget. Iso är utbildad serietecknare och leder sedan fem år tillbaka även kvällskurser i serieteckning via studieförbund i Stockholm.

Iso Lindh, ny medlemskoordinator. Foto: Privat.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer