Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Valeria Hedman Foto: Emily Frick

Ny t f verksamhetsledare på Illustratörcentrum

Vid månadsskiftet tar Illustratörcentrums ordförande Valeria Hedman över rollen som t f verksamhetsledare för vår organisation.

Valeria ersätter den avgående verksamhetsledare Caroline Agné vars långa och hängivna engagemang har varit av stor betydelse för Illustratörcentrums framgång.

Valeria Hedman har mångårig erfarenhet som fri kreatör och ordförande för IC vilket gett henne god förståelse för organisationens uppdrag och kärnområden så kommer att säkra en smidig övergång och säkerställa kontinuiteten i vår verksamhet. Valeria och Illustratörcentrums kansli ser fram emot att bygga vidare på Carolines arbete.

Vi är tacksamma för Carolines hårda arbete och dedikation för vår organisation. Vi önskar henne all lycka i sina framtida strävanden. Det är en ära att få leda Illustratörcentrum i den kommande fasen av vår resa, särskilt med tanke på de utmanande tider som vår bransch står inför. Tillsammans med vårt fantastiska team och våra dedikerade medlemmar kommer vi att fortsätta att måla en färgstark framtid för vår organisation.

Valeria tillträder posten 1 oktober 2023 och kommer i huvudsak finnas på plats på vårt kansli på Hantverkargatan 45K i Stockholm.

Kontakt

Illustratörcentrums kansli
[email protected]
08-702 14 05

Valeria Hedman, t f verksamhetsledare Illustratörcentrum
[email protected]

Publicerat 1 oktober 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer