Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Foto: Marie Herzog

Öppna feedback-kvällar i Malmö

Illustratörcentrum och Svenska Tecknare bjuder in till öppna feedback-kvällar där kreatörer kan mötas och diskutera sina arbeten. Arrangemanget är öppet för alla och kostar inget och kommer att ske vid tre tillfällen i höst på Rum för bild och form i Malmö.

Sitter du också och arbetar själv och saknar någon att fråga om blomman som du tecknar ska vara röd eller blå? Har du fastnat och behöver feedback från en kollega? Då är du varmt välkommen på feedback-kvällarna i Malmö!

Under tre tillfällen i höst hålls öppna feeback-kvällar där kreatörer möts i sitt skapande. Varje kväll är ett separat arrangemang och man kan komma på en eller alla datum. Tillfällena är: 29/8, 12/9, 26/9 mellan kl 17:30 – 19:30.

På dessa kvällar möts kreatörer för att inspireras och inspirera genom att visa skisser, manus,portfolios och pågående projekt i varierande form. Besökarna kommer att delas in i smågrupper för att samtala om sina bilder och processer. Representanter från Illustratörcentrum och Svenska Tecknare finns på plats som stöd. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Varmt välkommen!

Mer information:

Vad: Öppna feedback-kvällar
När: OBS! 3 tillfällen!
29 augusti kl 17:30 – 19:30
12 september kl 17:30 – 19:30
26 september kl 17:30 – 19:30

Var: Rum för bild och form, Friisgatan 12 i Malmö
Arrangör: Illustratörcentrum Region Syd och Svenska Tecknare sektion i Syd
Förberedelse/material: Besökarna tar med något projekt som man vill ha feedback på, stort som smått, skiss eller färdigt verk
Bjuds det på något?: Ja, dryck och tilltugg

Rum för bild och form

Under 6 månader (april – september 2023) öppnar vi ett popup-galleri på Friisgatan 12 i Malmö, i samverkan med Malmö universitet, Seriefrämjandet och Svenska Tecknare.

Publicerat 14 augusti 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer