Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Träffa Illustratörcentrum – din visuella kommunikationspartner – på Publikom 2024

Vi på Illustratörcentrum är glada över att medverka på årets Publikom 2024, en betydelsefull mötesplats för ledare och kommunikatörer inom offentlig sektor. Mässan hålls 17-18 april på Sergel Hub i Stockholm.

Publikom utgör en viktig plattform där deltagare samlas under två heldagar för att dela insikter, utbyta erfarenheter och utforska de senaste trenderna och verktygen inom kommunikation. Det är en möjlighet att reflektera över framgångsrika strategier för varumärkesstärkande kommunikation samt att diskutera utmaningar och möjligheter inom dialogen med medborgarna.

Vår närvaro på Publikom innebär en möjlighet för oss på Illustratörcentrum att presentera vår roll som Sveriges främsta förmedlare av kreatörer inom visuell kommunikation. Genom vår kostnadsfria förmedlingstjänst kopplar vi samman beställare med över 1 200 professionella illustratörer, grafiska formgivare, serieskapare och animatörer, vilka representerar en mångfald av uttryck och expertis inom sina respektive områden.

Den 18 april kl. 10.25 – 10.40 håller Valeria Hedman från Illustratörcentrum presentationen Det här är Illustratörcentrum – din visuella kommunikationspartner. Kom och lär dig mer om Illustratörcentrums verksamhet, betydelsen av visuell kommunikation samt hur vår förmedlingstjänst kan stödja organisationers kommunikationsstrategier.

Vi ser fram emot att träffa er på Publikom 2024 och tillsammans utforska nya möjligheter för att stärka kommunikationen inom offentlig sektor!

Publicerat 11 april 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer