Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Webbinarium

Vad gör en bra bild- och formbeställare?

Den 2 juni deltog Stina Wirsén, illustratör, författare och konstnär och Rojin Pertow, chefredaktör på Galago i ett digitalt samtal om hur man går tillväga för att bli en kompetent bild- och formbeställare. De diskuterade även formens potential och roll i vårt samhälle som i högre grad än någonsin är styrt av bildkommunikation.

Föreläsningen, som riktade sig till dig som är nyfiken på vilka möjligheter det finns med att använda sig av illustration i din bransch, spelades in och går att se här fram till den 16 juni.

Stina Wirsén är verksam som illustratör, författare och konstnär sedan 30 år. Hon har arbetat som illustratör på Dagens Nyheter sedan tidigt 90-tal och har illustrerat över 50 böcker. Stina arbetar också med teater, kostym och scenografi, senast med föreställningen ”Får jag vara med?” för Dramaten i Stockholm. (Foto: Maria Annas)
Rojin Pertow är chefredaktör på serie- och satirmagasinet Galago. Hon är också kulturjournalist och frilansskribent samt utbildad socialantropolog. (Foto: Alejandra Cerda)

Samtalet är en del av Förvaltningen för kulturutvecklings frukostar inom samtida konst, arkitektur, form och design och är ett samarbete mellan Illustratörcentrum, Västra Götalandsregionen och Business Region Göteborg.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer