Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Animation av moln och soluppgång på en bergstopp med en flagga som vajar för vinden
Illustration och animation: Anna Björnström, för Ekerlids förlag

Vad innebär det nya medlemsregistret för dig?

Vi har uppgraderat vårt medlemsregister. Hjälp oss förbättra det!

Nu har vi flyttat över vårt medlemsregister till ett nytt system, och passat på att lägga till några förbättringar. Syftet är att förenkla vårt administrativa arbete. Det blir också tydligare för dig som är medlem vilka kontaktuppgifter som finns registrerade hos oss.
 
Vissa uppgifter syns endast för oss på Illustratörcentrum – till exempel var du bor. Genom att se var våra medlemmar finns, kan vi förmedla medlemmar till uppdragsgivare som söker frilansare med lokal förankring samt förstå vår medlemskårs geografiska fördelning. Därför vill vi gärna att du lägger till din kommun bland dina medlemsuppgifter.

Här är de viktigaste förändringarna för dig som är medlem:

  • Du kan nu granska och byta dina adressuppgifter själv. Din portfolio kommer att innehålla både offentliga kontaktuppgifter som uppdragsgivare kan se, samt dina privata medlemsuppgifter.
  • Du kan lägga till företagsnamn i din portfolio, om du vill. Gör såhär: Uppdatera ditt efternamn (du lägger alltså till företagsnamn till ditt "Efternamn" dvs "Efternamn / Företagsnamn".)
  • Fakturor skickas som pdf till den e-postadress som du använder för att logga in på din portfolio.
  • Vi har förtydligat på vilket sätt Illustratörcentrum kan komma att använda dina uppladdade bilder/videor för att marknadsföra dig i olika kanaler (och hur du gör för att dra tillbaka din tillåtelse).

Nyhetsbrevet till medlemmar är inte direkt synkroniserat med medlemsuppgifterna. Vill du byta ut den epostadress som du får nyhetsbrevet till, behöver du fortfarande meddela oss via [email protected].

Publicerat 27 september 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer