Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
Illustration: Linnéa Krylén, ur den tonsatta bilderboken Molnens melodi

Våra öppettider i sommar

Under sommaren stängs Illustratörcentrums kansli till förmån för arbete med interna processer och för semester. Om du kontaktar oss under den tid vi har stängt, återkommer vi till dig när vi har öppnat igen.

Öppettider för dig som vill anlita en frilansare

Vill du kontakta vår kostnadsfria tjänst för förmedling och rådgivning? Den är öppen till och med 27 juni. Från 28 juni till 11 augusti har vi stängt för förmedlingsärenden. Använd vårt förmedlingsformulär för att beskriva hur vi kan hjälpa dig och vilken slags kompetens och stil du söker för just ditt uppdrag, så återkommer vi till dig från och med 12 augusti.

Det går självklart också bra att söka fram och själv ta direkt kontakt med frilansare under sommaren. Använd sökfunktionen på vår webbplats och filtrera på uppdragstyp, kreativa områden eller andra sökord för att hitta frilansare med rätt kompetenser. Klicka fram kontaktuppgifter i respektive frilansares portfolio.

Öppettider för medlemsärenden

Vi fortsätter att ta emot och besvara medlemsärenden till och med den 19 juni. Från 20 juni till 11 augusti har vi stängt för medlemsärenden. Skriver du in angående fakturafrågor, portfoliosupport etc, återkommer vi till dig från den 12 augusti. Detsamma gäller frågor om att ansöka om att bli medlem.

Som medlem kan du när som helst logga in på dina medlemssidor för att hitta tipslistor, inspelade föreläsningar och andra resurser.

Trevlig sommar önskar Illustratörcentrum!

Publicerat 19 juni 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer