Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background
burkar i textil och filt
Verk: Olle Sahlqvist

Vernissage och invigning av Formcenter Väst!


Torsdagen den 31:e augusti kl. 16:00 är det äntligen dags för invigning av det formcenter som Illustratörcentrum tillsammans med branschorganisationer, näringsliv och utbildningar inom arkitektur, mode, design och konsthantverk gemensamt har skapat vid Järntorget på Masthamnsgatan 3 i Göteborg.

Varmt välkomna!

Utställningen Början på något nytt

Det blir också vernissage för invigningsutställningen Början på något nytt, som inleder verksamheten. Syftet är att lyfta formområdets bredd, enskilda yrkesutövare, gemenskap, samt att markera just början på något nytt i vår gemensamma lokal. och är bedömd av en jury som består av: Emma Fälth (Textilhögskolan i Borås), Katarina Andersson (HDK-Valand), Nils Björling (Chalmers arkitektur och samhällsbyggnadsteknik) och Vanja van Yurick Hermelin (Röhsska Museet). En av utställarna är Illustratörcentrums medlem Pernilla Giorgi. Hon är i gott sällskap med övriga utställare:

Peter Boström, Olle Sahlqvist, Barbara Ekström, Amanda Johansson, Sebastian Kok, Gülbin Kulbay, Maria C Bernhardsson, Jessica Johannesson, Rebecka Karlsborn, Julia Niklasson, Majli af Ekenstam, Sofie Karlsson, Bo Ljungcrantz och Jakob Tangen.

Info: Utställningen pågår mellan 31:e augusti och 13:e september.

Öppettider Början på något nytt:

torsdag 31 augusti 16-19 (vernissage & invigning)
fredag 1 sept 13-15
tisdag 5 sept 13-15
onsdag 6 sept 14-16
torsdag 7 sept 12-14
fredag 8 sept 14-16
tisdag 12 sept 12-14
onsdag 13 sept 13-15

Publicerat 22 augusti 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer