Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Insekter

På uppdrag av Länsstyrelsen Skåne skapade jag detaljrika artillustrationer som användes för informationsmaterial, så som skyltar och broschyrer. 

Uppdragsgivare

Länsstyrelsen Skåne

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell

Uppdragstyp

Informationsmaterial/Publikationer
Detaljrik artbild av Streckhedsspinnare. Målad i akvarell samt detaljer med färgpennor. Illustrationen användes för naturinformation till broschyrer, skyltar eller annat informationsmaterial för natur, naturvård, naturreservat eller skyddande av natur.
Uppdrag åt Länsstyrelsen Skåne. Detaljrik artbild av Streckhedsspinnare i akvarell, samt detaljer med färgpennor. 
Detaljrik artillustration av insekt på blomma. Målad i akvarell samt detaljer med färgpennor. Illustrationen användes för naturinformation till broschyrer, skyltar eller annat informationsmaterial för natur, naturvård, naturreservat eller skyddande av natur.
Uppdrag åt Länsstyrelsen Skåne. Detaljrik artbild av Mjölfly på hedblomster, målad i akvarell, samt detaljer med färgpennor. 
Detaljrik artillustration av insekt på strå. Målad i akvarell samt detaljer med färgpennor. Illustrationen användes för naturinformation till broschyrer, skyltar eller annat informationsmaterial för natur, naturvård, naturreservat eller skyddande av natur.
Uppdrag åt Länsstyrelsen Skåne. Detaljrik artbild av Humlerotfjäril, målad i akvarell, samt detaljer med färgpennor. 
Detaljrik artillustration av skalbagge. Målad i akvarell samt detaljer med färgpennor. Illustrationen användes för naturinformation till broschyrer, skyltar eller annat informationsmaterial för natur, naturvård, naturreservat eller skyddande av natur.
Uppdrag åt Länsstyrelsen Skåne. Detaljrik artbild av en Storplattnos, målad i akvarell, samt detaljer med färgpennor. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer