Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Vi håller oss på jorden

Organisationen ”Vi håller oss på jorden” ville ha illustrationer gjorda utifrån deras texter på olika situationer. Budskapet i texterna är något tyngre och innehåller ett ämne som många blundar för. Därför ville de att bilderna skulle vara lättsamma och iögonfallande.

Uppdragsgivare

Vi håller oss på jorden

Kreativt område

Illustration

Teknik

Blandteknik, Blyerts

Uppdragstyp

Bokillustration, Redaktionellt
Illustration till en text med rubriken "Jag älskar att resa!" Jag ville visa en person som är förberedd på sin resa från topp till tå och som sätter likhetstecken mellan att resa och att flyga. 
Illustration som kompletterar en text som beskriver de vanligaste argumenten för att, trots den stora klimatpåverkan, fortsätta flyga. Jag ville fokusera på argumenten och lät människorna i bilden bli anonyma. För att visa huvudämnet för argumenten la jag till en hand som visar upp ett flygplan.
Illustration som kompletterar en text som beskriver att 80% av jordens befolkning aldrig har flugit, utan bara stått på marken och tittat på ett. Förhoppningen är att man när man först tittar på bilden ska bli nyfiken på vad alla tittar på för att ganska snabbt se skuggan och förstå att de kollar på ett förbiflygande flygplan.
Illustration till en text som beskriver att vi människor påverkas starkt av varandras beteende och agerande. Helt enkelt: om du visar vägen kommer fler att följa efter. 
Illustration som visar att vi ibland behöver driva på politiker att fatta viktiga beslut.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer