Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Men hoppa då!

Bilderbok skriven av Anna Lindholm, illustrerad av mig. 

Uppdragsgivare

Idus förlag

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell, Digitalt

Uppdragstyp

Bilderbok, Bokillustration
Uppslag till bilderboken Men hoppa då! Bilden visar Elis som är sist med att hoppa i simbassängen. Simläraren står och väntar medan de andra barnen simmar runt, plaskar och tittar på Elis. Barnen skvätter och stör motions-simmarna i banan längre bort.
Uppslag utan text; Men hoppa då!
Uppslag i bilderboken Men hoppa då! Bilden visar Elis i sin säng en tidig morgon. Elis ska senare under dagen iväg till simskolan, vilket han känner oro inför. Omkring Elis syns några exempel på hans pyssliga projekt, och på fönsterbrädet står ett foto av Elis morfar, som ska hämta upp Elis efter simskolan.
Uppslag utan text; Men hoppa då!
Uppslag till bilderboken Men hoppa då! Bilden visar Elis som duschar innan simlektionen. Duschens strålar är hårda och pappa räcker handduken till Elis när han är klar. I bakgrunden syns omklädningsrummet där det är fullt av gubbar och barn som byter om. 
Uppslag utan text; Men hoppa då!
Omslag för bilderboken Men hoppa då! Bilden visar huvudpersonen Elis som tvekar vid bassängkanten, boken handlar bland annat om att vara ett barn som behöver tid på sig för att vänja sig vid nya situationer. 
Omslag; Men hoppa då!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer