Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Kollega, Redaktionell illustration

Illustrationer till Unionens medlemstidning Kollega.

Uppdragsgivare

Unionen

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell, Collage

Uppdragstyp

Redaktionellt
Illustration, collage av akvarell och teckning. Illustrationen föreställer en ung tjej med ryggsäck som går på en väg. Vägen delar sig med två skyltar där det står vikariat och säsongsarbete. En hand säger stopp och coronavirus syns. I himlen syns nycklar, hus, kontrakt. Färgerna är rött, blå och beige.
Redaktionell illustration till Kollega. Illustrationen föreställer ett collage av teckning, tuschteckning, tusch och akvarell. Motivet är siluetter och teckning av svart tjej som arbetar framför datorn, föreläsning, publik, pengar. Färgerna är blått, rött och beige.
Kollega, Plugga med lön
Redaktionell illustration till Kollega. Illustrationen föreställer ett collage av teckning, tuschteckning, tusch och akvarell. Motivet är siluetter och teckning av pappa med barn, hus, händer, siffror, pengar. Färgerna är blått, rött och beige.
Kollega, Plugga med lön
Redaktionell illustration till Kollega. Illustrationen föreställer ett collage av teckning, tuschteckning, tusch och akvarell. Motivet är siluetter och teckning av tjej, kvinna som tänker pengar, plånbok, orden ja, nej, kanske och skola Färgerna är blått, rött och beige.
Kollega, Plugga med lön
Redaktionell illustration till Kollega. Illustrationen föreställer ett collage av teckning, tuschteckning, tusch och akvarell. Motivet är siluetter och teckning av man som tänker pengar, våg, paraply, paragraf, tummen upp och ner,  Färgerna är turkos, grönt och beige.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer