Sökhjälp

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Porträtt, illustration

Porträtt på svarta, historiskt viktiga personer.

Uppdragsgivare

Privat

Kreativt område

Illustration

Teknik

Blandteknik, Tusch

Uppdragstyp

Bokillustration, Redaktionellt
Porträtt av sångerskan Billie Holiday. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Billie Holiday
Porträtt av president Barack Obama, USA. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Barack Obama
Porträtt av aktivist Martin Luther King jr, USA. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Martin Luther King jr
Porträtt av Harriet Tubman, USA. Harriet Tubman var afro-amerikansk frihetskämpe och slaverimotståndare. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Harriet Tubman
Porträtt av Marsha P Johnson, USA. Marsha var afro-amerikansk trasvestit och gayaktivist. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Marsha P. Johnson
Porträtt av Muddy Waters. Han var en afro-amerikansk, legendarisk amerikansk citybluesartist. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Muddy Waters

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer