Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Psykologtidningen, redaktionell illustration, blandteknik

Olika illustrationer till Psykologtidningen

Uppdragsgivare

Psykologtidningen

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell, Blandteknik

Uppdragstyp

Bokillustration, Redaktionellt
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man med ångest, nalle, boja, kedja, dator, hand, dator, barn, sex, pedofil. Färgerna är blå, rosa, orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man med ångest, psykolog, teerapi, dator, hand, telefon, sex, pedofil. Färgerna är blå, rosa, orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man som vittnar i en domstol, lagbok, paragraf, en som läser ett brev. Färgerna är blå, turkos och orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en man som går i en korridor, media filmar. Färgerna är blå, turkos och orange.
Redaktionell illustration, collage av akvarell, vattenfärg, vector och teckning. Illustrationen föreställer en kvinna med utmattningssyndrom, stad, säng, yoga, skog, träning, medicin. Färgerna är lila, rosa, rost och orange.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer