Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Migrän i vardagen

Ett uppdrag för kund att illustrera olika vardagssituationer där migrän kan komma i vägen för livet. Vektorillustrationer anpassade för animering till olika kanaler.

Uppdragsgivare

Reklambyrå i uppdrag av slutkund.

Kreativt område

Illustration

Teknik

2D, Vektor

Uppdragstyp

Infografik, Informationsmaterial/Publikationer
Vektorillustration med infographic stil för animering. Ett frilansuppdrag åt en reklambyrå som vill visualisera hur migrän kan komma i vägen för vardagens familjesituation. I detta fallet en härlig höstpromenad med familjen. 
Höstpromenad - Vektorillustration för kund
Vektorillustration med infographic stil för animering. Ett frilansuppdrag åt en reklambyrå som vill visualisera hur migrän kan komma i vägen för vardagens fina stunder. I detta fallet en romantisk middag.  
Romantisk middag - Vektorillustration för kund
Vektorillustration med infographic stil för animering. Ett frilansuppdrag åt en reklambyrå som vill visualisera hur migrän kan komma i vägen för vardagens fina stunder. I detta fallet en person på skidor. 
Skidåkare - Vektorillustration för kund
Vektorillustration med infographic stil för animering. Ett frilansuppdrag åt en reklambyrå som vill visualisera hur migrän kan komma i vägen för vardagens fina stunder. I detta fallet en spelkväll eller mys hemma med familjen.
Familjemys - Vektorillustration för kund

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer