Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Illustrationer i akvarell

Min kund Mira Soldottir, behövde illustrationer för att förstärka sitt varumärke. Jag hjälpte till med min trygga och energifyllda process att skapa illustrationer i akvarell med mycket  kraft, tydliga färger och mjuka detaljer. Tusch som komplement. Resultatet är snygga presentationer, tydlighet på webben och en otroligt nöjd kund som pratar väl om mig och gav mig en fin recension.

Uppdragsgivare

Mira Soldottir of Sweden.

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell

Uppdragstyp

Informationsmaterial/Publikationer
Akvarellillustration av ett öga för att beskriva att du börjar "se", framtagen av illustratör Maria Helgars, designmaria.se
Illustration i akvarell av ett öga som ljuset lyser på. Starka energirika färger, mjuka detaljer och tush som komplement.
Illustration i akvarell av en hand som håller i en nyckel och just ska stoppa den i nyckelhålet. Starkt ljus lyser från nyckelhålet. Starka energirika färger, mjuka detaljer och tush som komplement.
Akvarellillustration av person som utövar youga med händerna i "namaste". Konstnär Maria Helgars, designmaria.se
Illustration i akvarell av en person som utövar yoga med händerna i "namaste" som ljuset lyser på bakifrån. Starka energirika färger, mjuka detaljer och tush som komplement.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer