Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Julkort, djurmotiv, WWF

Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.

Uppdragsgivare

Pandaförsäljningen (WWF)

Kreativt område

Illustration

Teknik

Akvarell

Uppdragstyp

Fantasy, Produkt
"Midvintersnatt". Julkort med älg, räv och rödhake i snöklädd vinterskog. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Midvintersnatt". Julkort, älg, akvarell.
"Stjärnglans".  Julkort, fjälluggla, akvarell. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Stjärnglans".  Julkort, fjälluggla, akvarell. 
"Vintersol". Julkort, lodjur, akvarell. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Vintersol". Julkort, lodjur, akvarell.
"Morgonstjärna" Julkort, isbjörnar, akvarell. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Morgonstjärna" Julkort, isbjörnar, akvarell.
Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
Julkort, julmagi för Pandaförsäljningen. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer