Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Illustrationer med instruktion för butiker under pandemin

Illustrationer för branschorganisationen Svensk Handel med säkerhetsanvisningar under pandemin. Illustrationerna syntes i de flesta butiker i Sverige mellan 2020-2023

Uppdragsgivare

Svensk Handel / Barkas

Kreativt område

Illustration

Teknik

Digitalt, Vektor

Uppdragstyp

Infografik, Informationsmaterial/Publikationer
En skylt med instruktioner för hur kunder ska bete sig i butik under pandemin. Illustrationen är lätt att relatera till, tydlig och varm med en mångfald av karaktärer i alla åldrar och etnicitet. Svensk Handel distribuerade bilderna till många butiker i Sverige under åren 2020, 2021, 2022 och 2023.
Informationsskylt för Svensk Handel under pandemin
En skylt med instruktioner för hur kunder ska bete sig i butik under pandemin. Denna bild visar julhandeln på ett roligt sätt. Illustrationen är lätt att relatera till, tydlig och varm med en mångfald av karaktärer i alla åldrar och etnicitet. Svensk Handel distribuerade bilderna till många butiker i Sverige under åren 2020, 2021, 2022 och 2023.
Informationsskylt under julhandeln, för Svensk Handels pandemi-arbete.
En skylt med instruktioner för hur kunder ska bete sig i butik under pandemin. Denna bild visar att man ska hålla avstånd och köa på rätt sätt. Illustrationen är lätt att relatera till, tydlig och varm med en mångfald av karaktärer i alla åldrar och etnicitet. Svensk Handel distribuerade bilderna till många butiker i Sverige under åren 2020, 2021, 2022 och 2023.
Informationsskylt för Svensk Handel under pandemin, instruktion om att hålla avstånd.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer