Rådgivning

Vi hjälper dig hitta rätt kreatör

header-background

Illustrationer till diplom

Helsingborgs kulturförvaltning delar varje år ut pris och stipendium till en person eller organisation som för kulturarvet i Helsingborg framåt samt till konstnärer med anknytning till staden.  Jag fick äran att illustrera diplomen till prisutdelningen 2022. 

Uppdragsgivare

Helsingborgs kulturförvaltning

Kreativt område

Illustration

Teknik

Blandteknik, Digitalt

Uppdragstyp

Affisch, Mönsterdesign
Närbild av illustrationen. Gul, grön, blå och orange löv och magnoliablommor på ljus bakgrund med siluetter av Gisela och Oscar Trapp i mitten.
Närbild av Illustration för Helsingborgs kulturstipendium. Jag valde att illustrera siluetter av Gisela och Oscar Trapp eftersom stipendiet bär deras namn. Sen adderade jag löv i olika färger samt magnoliablommor.
Gul, grön, blå och orange löv och magnoliablommor på ljus bakgrund med siluetter av Gisela och Oscar Trapp i mitten. Samt skyline av Helsingborgs stad med ikoniska byggnader i stan, Kärnan,  Stadshuset och Terasstrapporna. 
Jag valde att illustrera siluetter av Gisela och Oscar Trapp eftersom stipendiet bär deras namn. Sen adderade jag löv i olika färger samt magnoliablommor. Sen illustrerade jag skyline av Helsingborgs stad med ikoniska byggnader i stan, Kärnan,  Stadshuset och Terasstrapporna. 
Illustrationer som visar konstnärsmaterial såsom böcker, målarfärg och penslar och kameror på ljus bakgrund, löv i olika färger och solblommor. 
Illustrationer för kulturstipendium. Illustrationerna visar olika konstnärsmaterial, böcker, målarfärg och penslar, kamera mm. samt löv i olika färger och solrosor.
Slutresultatet med pristagarnas namn och text på.
Slutresultatet med pristagarnas namn och text på.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Acceptera
Läs mer