Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Sustainable Hatten a book about sustainability for children in a positive spirit

The project was to illustrate, in consultation with the author, the text of a book for children in preschool. The aim of the book is to show pedagogically and positively how it works when working with sustainability in everyday life

Client

Kikkuli förlag

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Cover, Book Illustration

Technique

Mixed Media
Omslag till Hållbara Hatten som färgglatt visar barn och personal som har aktiviteter i utomhusmiljö på förskola. Barnen leker, gungar, plockar bär och sköter ett litet trädgårdsland.  I bakgrunden syns en förskola och en framför en hatt med entré
Cover with children and staff who have activities in an outdoor environment at preschool. The children play, swing, pick berries and tend a small garden plot.
Ett uppslag i barnboken Hållbara Hatten. Barn och personal är på väg att göra sig i ordning och är på väg ut genom en uppslagen dubbeldörr.
Spread showing an entrance to a preschool where children and staff are on their way to outdoor activities
Ett uppslag i barnboken Hållbara Hatten. bilden visar tre hönor som sitter i bur.
Spreads with caged hens
Ett uppslag i barnboken Hållbara Hatten. På ena sidan, skor och stövlar på skomatta och på andra sidan en färgglad hylla med ritmateial, sybehör och annat placerat på plats. Ovanför en text "Var sak på sin plats"
Spreads with shoes and different materials for play in order in an inviting way
Ett uppslag i barnboken Hållbara Hatten. En skrämd mask skyggar för ett stort cykelhjul på väg mot den. Pölar runt omkring indikerar att det just har regnat.
Spread with mask that gets scared by a bike

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more