Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Picture book, Puck plays football

Picture book for the age 2-4 years about the gender-neutral children’s book character Puck, who learns to play football. Technique: Gouache and ink. Written and illustrated by me.

Client

Bonnier Carlsen

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Illustration, Picture Book

Technique

Mixed Media
Bokomslag till barnbok, könsneutral barnbokskaraktär sparkar på en boll, Hen har jumpaskor, rutiga byxor och en turkos t-shirt, En rosa kanin försöker fånga bollar, dom är glada, grön bakgrund med bollar utströdda över omslaget runt loggan
Book cover, picture book, Puck plays football
Inlaga ur bilderbok om att lära sig spela fotboll, Bilderbokskaraktären Puck tittar på en fotbollsmatch, Barnen som spelar fotboll har röda och blåa fotbollskläder, domaren blåser i visselpipan, Puck vill springa in på fotbollsplanen, 
Fotbollsmatchen är slut, barnen ska åka hem, bollen med, huvudkaraktären blir ledsen och gråter, mamman tröstar, Ifrån en röd bil ropar barn att huvudkaraktären kan få en boll av dom. De tittar bak i bilen och ser en massa bollar.
Uppslag ur en bilderbok med en massa fotbollar. I ena hörnet står en man med ett nät full med bollar. En kanin och huvudkaraktären provar vilken bolll som är bäst. Endel har lite studs, andra för mycket. Vissa bollar är farliga och så finns det dom som inte studsar alls. Dom tar den med lagom studs. Kanin och barnet springer efter bollar och studsar dom.

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more