Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Picture book, We and the others, an illustration assignment

Illustrated children’s book about racism with birds as main characters. Painted analogue with gouache and ink pen. ( Book cover: My design )

Client

Hippo bokförlag

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Illustration, Picture Book

Technique

Mixed Media
Bokomslag till bilderbok med titeln, Vi och dom andra. Lila fåglar i storm och regn i bakgrunden och blåmes, talgoxe, gråsparv i färggrunden, Rosa blommor i färggrunden, Ena fågeln håller chips i sina vingar
Karaktärer ur en bilderbok, De är fåglar, lila fåglar står i en grupp, en blåmes, en talgoxe, en gråmes, en talltita, det ligger chipsbitar på marken
Bild ifrån en bilderbok. Fåglar som äter chips på en balkong. De sitter i en blombuske och tittar på teve genom balkongdörren. Det är fotbollsmatch på teven. Det finns även en samovar och teglas i bild.
Ett helt uppslag ur en bilderbok. En talgoxe och en blåmes sitter bland röda blommor på en balkong och tittar på solnedgången. En entita och gråsparv skyns även i bild. Det skymtar gråa moln i vänstra hörnet. Färgerna är varma. 
Bild ifrån en bilderbok. Ett helt uppslag. Lila småfåglor försöka gömma sig i regnet. De gömmer sig under ett durkslag på vänstersidan och bland rabarberblad på högersidan. Regnet övergår i hagel. 

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more