Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Instructive illustrations for stores during the pandemic

Illustrations for the organisation Svensk Handel with safety instructions during the pandemic. The posters were used and visible in most swedish stores during the years 2020-2023.

Client

Svensk Handel / Barkas

Creative Field

Illustration

Project Type

Infographics, Information Material/Publications

Technique

Digital, Vector
En skylt med instruktioner för hur kunder ska bete sig i butik under pandemin. Illustrationen är lätt att relatera till, tydlig och varm med en mångfald av karaktärer i alla åldrar och etnicitet. Svensk Handel distribuerade bilderna till många butiker i Sverige under åren 2020, 2021, 2022 och 2023.
Informative sign for Svensk Handel during the pandemic
En skylt med instruktioner för hur kunder ska bete sig i butik under pandemin. Denna bild visar julhandeln på ett roligt sätt. Illustrationen är lätt att relatera till, tydlig och varm med en mångfald av karaktärer i alla åldrar och etnicitet. Svensk Handel distribuerade bilderna till många butiker i Sverige under åren 2020, 2021, 2022 och 2023.
Informative sign for Svensk Handel during the pandemic
En skylt med instruktioner för hur kunder ska bete sig i butik under pandemin. Denna bild visar att man ska hålla avstånd och köa på rätt sätt. Illustrationen är lätt att relatera till, tydlig och varm med en mångfald av karaktärer i alla åldrar och etnicitet. Svensk Handel distribuerade bilderna till många butiker i Sverige under åren 2020, 2021, 2022 och 2023.
Informative sign for Svensk Handel during the pandemic

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more