Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Katja and all of her cats

Cover and illustrations for the children’s book Katja and all her cats, written by Sofie Werner and published by ditt bokförlag Sverige AB. 

Client

ditt bokförlag Sverige AB

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Cover, Book Illustration

Technique

Digital
Ett gult omslag där man ser svansarna från sex olika katter som riktas in mot mitten på boken. Texten Katja och alla hennes katter står på framsidan med röda bokstäver.
Cover for the book Katja and all of her cats
En tapetserad vägg med sju olika tavelramar i olika färger och former, i varje ram är en bild på karaktärerna i boken med en presentation av vad de heter. Katja, en kvinna med rött hår och glasögon, Nilo ett barn med blont hår och katterna Bamse, Buskis, Tofse-Lars, Miss Champion, Buller och Bång.
Endpapers for the book Katja and all of her cats
En bild på ett vardagsrum, Katja sitter och dricker en kopp te med en katt i knät. I fönstret sitter två siameskatter, i bokhyllan ligger en stor och lurvig katt och en svart mindre katt springer över golvet. 
Illustration for the book Katja and all her cats
En bild över vad som ser ut att vara en hall. Barnet Nilo står framför en spegel och beundrar sin klänning. Nilos mamma pratar i telefonen med en kaffekopp i handen och ser irriterad ut.
Illustration for the book Katja and all of her cats
En bild över Katjas kök. Barnet Nilo sitter på kökssoffan och äter en bulle. På bordet finns fler bullar och saft i en tillbringare med glas. På soffan sitter katten Bamse och tigger. På golvet ligger katten Tofe-Lars och sover. Katja står mitt på golvet och berättar om hur hon brukar flyga på en kvast.
Illustration for the book Katja and all of her cats

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more