Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Men hoppa då!

Picturebook written by Anna Lindholm, illustrated by me.

Client

Idus förlag

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Illustration, Picture Book

Technique

Digital, Watercolor
Uppslag till bilderboken Men hoppa då! Bilden visar Elis som är sist med att hoppa i simbassängen. Simläraren står och väntar medan de andra barnen simmar runt, plaskar och tittar på Elis. Barnen skvätter och stör motions-simmarna i banan längre bort.
Cover; Men hoppa då!
Uppslag i bilderboken Men hoppa då! Bilden visar Elis i sin säng en tidig morgon. Elis ska senare under dagen iväg till simskolan, vilket han känner oro inför. Omkring Elis syns några exempel på hans pyssliga projekt, och på fönsterbrädet står ett foto av Elis morfar, som ska hämta upp Elis efter simskolan.
Cover; Men hoppa då!
Uppslag till bilderboken Men hoppa då! Bilden visar Elis som duschar innan simlektionen. Duschens strålar är hårda och pappa räcker handduken till Elis när han är klar. I bakgrunden syns omklädningsrummet där det är fullt av gubbar och barn som byter om. 
Cover; Men hoppa då!
Omslag för bilderboken Men hoppa då! Bilden visar huvudpersonen Elis som tvekar vid bassängkanten, boken handlar bland annat om att vara ett barn som behöver tid på sig för att vänja sig vid nya situationer. 
Cover; Men hoppa då!

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more