Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Portrait, illustration

Portrait of black, important persons in history.

Client

Privat

Creative Field

Illustration

Project Type

Book Illustration, Editorial

Technique

Ink, Mixed Media
Porträtt av sångerskan Billie Holiday. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month. Färger är lila och beige.
Billie Holiday
Porträtt av president Barack Obama, USA. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month. Färger är röd och blå.
Porträtt av aktivist Martin Luther King jr, USA. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Porträtt av Harriet Tubman, USA. Harriet Tubman var afro-amerikansk frihetskämpe och slaverimotståndare. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Porträtt av Marsha P Johnson, USA. Marsha var afro-amerikansk trasvestit och gayaktivist. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.
Porträtt av Muddy Waters. Han var en afro-amerikansk, legendarisk amerikansk citybluesartist. Porträttet består av ett collage med teckning och akvarell. Illustration i samband med Black Lives matter och black history month.

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more