Need help?

Let us find the right artist for you!

header-background

Christmas card

Watercolour Christmas cards.

Client

Pandaförsäljningen (WWF)

Creative Field

Illustration

Project Type

Fantasy, Products

Technique

Watercolor
"Midvintersnatt". Julkort med älg, räv och rödhake i snöklädd vinterskog. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Stjärnglans".  Julkort, fjälluggla, akvarell. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Vintersol". Julkort, lodjur, akvarell. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
"Morgonstjärna" Julkort, isbjörnar, akvarell. Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.
Illustrationer i akvarell till julkort för Pandaförsäljningen, där en del av vinsten går till WWFs arbete. Temat är svensk natur och djur med en magisk känsla.

We use cookies to provide you with a better user experience.

Accept
Read more